Le Pain Quotidien

Cornelis Troostplein 2-4
020-6766702
lepainquotidien.nl

mon - sun 08:00-18:00 uur

 

Eten & Drinken
45 marker-icon Created with Sketch.
Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien is begonnen door Alain Coumont in 1990 in Brussel en het eerste restaurant lijkt nog steeds op de 260e vestiging in New York, Buenos Aires, Parijs of Amsterdam. Alain was zijn tijd ver vooruit met zijn biologische broden, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en ook het interieur zelf; “een plek om even tot rust te komen in de zo drukke door social media gedreven tijd”. Ook zijn er op de menukaart van Le Pain Quotidien, geïnspireerd op Alain’s eigen levenswijze, veel veganistische gerechten te vinden.

Onze vestiging in de Pijp aan het Cornelis Troostplein was het eerste Le Pain Quotidien restaurant in Nederland en daar zijn wij best een beetje trots op. Deze vestiging met haar karakteristieke serre, die zorgt voor een heerlijk zonnige lichtinval , geeft de ultieme Le Pain Quotidien ervaring aan onze gasten die bestaan uit zowel toeristen als buurtbewoners. Op de uitgebreide kaart is er voor iedereen een lekker gerecht te vinden- tot glutenvrije en veganistische opties aan toe. Wanneer de zon schijnt, stroomt het terras vol met gasten die komen genieten van een heerlijk ontbijt, brunch of lunch.