Behind The Pines

Ceintuurbaan 248
020-3376718
behindthepines.eu/

mon-wed 10:00-18:30 uur
thu 10:00-21:00 uur
fri-sat 10:00-18:30 uur
sun 10:00-17:00 uur

 

Shopping
48 marker-icon Created with Sketch.
Behind The Pines

Behind The Pines is eind 2017 opgericht door 3 vrienden (waarvan 2 ook toevallig broers zijn). Met de gedeelde passie in het outdoor leven en na jaren werkzaam te zijn geweest in de bergen van Europa en aan de Nederlandse kust zijn de jongens neergestreken in de Pijp op de Ceintuurbaan 248.

In de winkel op de Ceintuurbaan worden de bekende outdoor merken zoals Fjallraven, Filson en Patagonia verbonden met kleine exclusieve duurzame merken uit de bergsport en surf wereld. Naast deze functionele kleding die ervoor zorgt dat geen avontuur te gek is heeft Behind The Pines ook gewoon een zeer uitgebreid aanbod aan kleding voor een barre fietstocht door de stad zonder dat je eruit ziet als een Zweedse berggeit of een outfit voor een lekker middagje op een zonnig terras bij één van de nabij gelegen kroegjes die de Pijp rijk is.

Het aanbod van Behind The Pines wordt geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Het grootste deel van de kleding bij Behind The Pines wordt geproduceerd met duurzame materialen zoals organisch katoen, gerecycled katoen/wol/PET, hennep, bamboe, Tencel(eucalyptus), etc,.

Naast de duurzame merken die worden aangeboden in de winkel heeft Behind The Pines ook een eigen merk met ecologische basics van hoogwaardige kwaliteit en een ideale pasvorm voor iedereen door de verschillende modellen aan basic T-shirts, truien, ondergoed en accessoires.

Kom gerust eens langs voor een heerlijk bakkie koffie en een praatje!